Vraag nu offerte aan

Rapid Marine Leisure Boats

Adventure ribs

Rapid Marine is de nieuwe importeur van Adventure ribs in Nederland en heeft de hele serie Ribs op voorraad van 2,5 tot 6,5 meter.

De materialen

Adventure boten zijn gemaakt van de beste kwaliteit gelamineerde PVC-materiaal. Dit materiaal wordt vervaardigd in Duitsland.
Valmex is voorzien van de volgende gewenste kwaliteiten; het heeft een hoge hechting, en beschikt over een sterke centrale polyester rip-stop laag. Het is ondoordringbaar voor water en lucht, en heeft een extreem lange levensduur. Bovendien is volledig stabiel bij extreme warmte en kou, goed bestand tegen het effect van ozon, benzine en olie, en zorgt daarom voor uiterste betrouwbaarheid hoe hard het gebruik, en ongeacht het weer.
Alle accessoires van Adventure boten zijn van de hoogste kwaliteit. Alle aspecten van de bouw en het ontwerp van de boten zijn uitgevoerd, met als doel te zorgen voor extreme duurzaamheid en nut, en het grootste comfort te bieden in het gebruik.
Kenmerkend voor het design is dat het onderhoud wordt teruggebracht tot het absolute minimum, en tegelijkertijd worden de meest strenge veiligheidseisen nageleefd. De kwaliteiten van de zeewaardigheid en high-speed handling zijn prachtig.

De technologie

Alle Adventure boten zijn vervaardigd met behulp van de meest moderne lastechnieken, om de hoogste, meest consistente standaarden van kwaliteit te garanderen. De technieken zorgen voor absolute nauwkeurigheid in de montage, en fenomenale kracht in de gelaste buizen.
ADVENTURE BOTEN GARANTIE / ADVENTURE LTD.
In de productie van zijn brede lijn van opblaasbare en RIB boten voor zowel de amateur als professioneel gebruik, is het eerste bedrijf in Oost-Europa bekroond met het kwaliteitscertificaat soort ISO 9001, nr 01/060/026. Dit geeft de kwaliteit aan van de controles die zijn gemaakt bij elke fase van de bouw.
Alle boten voldoen aan de voorwaarden en normen voor de ISO 6185, en aan de eisen van de Europese norm nr 94 / 25CE. Daarnaast worden ze geproduceerd in volledige uniformiteit met Technical Specification TY19366554, 006-2000
Alle boten vanaf 3,8 meter worden geleverd met een garantie van 5 jaar voor de stof, en een 5 jaar garantie op alle lasnaden. Het beleid van de Adventure Company is, om ervoor te zorgen dat ze de reputatie behouden voor het vervaardigen van boten van de hoogste kwaliteit, en als een betrouwbare leverancier van boten die de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs aan te bieden.