Vraag nu offerte aan

Rapid Marine Leisure Boats

Aluminium boten

Voor onze Custom Build aluminium boten is Rapid Marine een samenwerkingsverband aangegaan met Alu Peak. Alu Peak heeft unieke boten voor zowel de particuliere- als de professionele klant. Alu Peak maakt unieke aluminium boten, deze boten hebben een industrieel design met de kracht van een speedboot. Daarnaast hebben de boten de grootte van sloep en zijn ze zeewaardig. De aluminium boten zijn leverbaar in verschillende maten en worden volledig afgestemd op uw wensen. De boten hebben een stoer uiterlijk en hebben weinig onderhoudt nodig. Deze boten zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn bestemd tegen elk weerstype waardoor ze het hele jaar in het water kunnen blijven liggen.

Waarom aluminium boten van Alu Peak?

Alu Peak staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en hun unieke product. De aluminium boten en service van Alu Peak zijn een klasse apart. Een goed voorbeeld hiervan is de levertijd, normaliter is de levertijd van aluminium boten van 7 meter 6 tot 8 maanden. Bij ons zijn dat slechts 3 maanden. Tuurlijk is dit afhankelijk van al uw wensen en voorkeuren maar het standaard casco model kunnen wij binnen 3 maanden leveren. Het design is exclusief ontworpen en geprocedeerd door TB Dantzig. Zowel de boten als de verschillende onderdelen zijn handgemaakt. De aluminium boten halen de 80 km/u en zijn zeewaardig. Tot slot heeft u de mogelijkheid om zelf met ideeën en wensen te komen om uw boot helemaal custom made te maken. U kunt hierbij denken aan soort bekleding, eigen kleuren, lichten, audioapparatuur (iPod), afwerking, logo’s, reclamebeplakking, etc. Het team van Alu Peak denkt graag met u mee.

Het bouwproces

Het hele bouwproces wordt verzorgt door Alu Peak zelf. Er wordt begonnen met een schets en vanuit daar wordt er een 3D model gemaakt zodat wij perfect in beeld kunnen brengen wat wij gaan maken. De verschillende modellen zijn vrij in te delen door de klanten van stuurstand tot kajuit of juist een pilothouse, alles is mogelijk. U kunt daarnaast kiezen uit verschillende buitenboord motoren van 30 tot 300 pk maar ook inboor motoren behoren tot de mogelijkheid. Het bouwproces bestaat uit de volgende stappen:
1. Keuze van het model. Er zijn zeven verschillende modellen waar u uit kunt kiezen.
2. Keuze van het type motor en vermogen. U heeft keuze uit de merken Mecrury, Yanmar en Volvo Penta
3. De indeling van de boot, denk hier bij aan de kussens, stuurstand, koelkast, audio, etc.
4. De afwerking van de boot, u heeft de keuze uit onbewerkt, polijsten of voorzien van een verfsysteem.