Vraag nu offerte aan

Rapid Marine Professional Boats

Rapid Marine heeft voor u een speciale lijn Professional Boats
Deze boten zijn uitermate geschikt voor de brandweer, politie, reddingsbrigade of zelfs voor boottaxi’s.

Custom build Voor onze Custom Build aluminium boten is Rapid Marine een samenwerkingsverband aangegaan met Alu Peak. Alu Peak heeft unieke producten zowel voor de particuliere- als de professionele klant. Waarom kiest u voor onze Custom Build lijn: Levertijd U zult zich verbazen over de snelle levertijd. Bij andere fabrikanten moet u toch wel rekenen op een aanzienlijke levertijd voor een boot van 7 meter. Bij Alu-peak kan dit al in slechts 3 maanden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de opties die worden gekozen voor uw boot, maar een standaard casco kunnen wij in principe leveren binnen 3 maanden. Zeewaardig Zeewaardigheid is 1, maar waar haalt u nu een snelheid van 80km/u? Dat kan bij de Alu-peak lijn van Rapid Marine. Gelooft u ons niet. Wij dagen u uit voor een proefvaart. Uniek design Hans van Dantzig van TB Dantzig is de tekenende kracht achter Alu-Peak. U zult deze design dan ook nergens anders tegenkomen door het exclusieve samenwerkingsverband met Rapid Marine. Alles van deze lijn is dan ook met de hand vervaardigd. Custom made Naast onze standaard ideeën die wij hebben, staan wij open voor uw eigen ideeën om uw boot nog exclusiever en luxer te kunnen maken. Ons team staat klaar om uw boot zo te maken dat deze boot in al uw gemakken voorziet.

Als u een serieuze RIB wilt die volledig volgens uw wens is gebouwd dan is een rib van Rapid Marine uit de Leisure serie een goede optie. Of het nu gaat om de looks of de vaareigenschappen we stellen u niet teleur. De modellen van klein tot groot met als absolute topper de 9 meter. Het ontwerp van deze 9 meter heeft in 1993 een wereld record gezet als snelste boot onder de 50 voet Around Britain: 2 dagen en 15 uur. Dit wereld record heeft 17 jaar stand gehouden. Neemt u met minder genoegen ? Kijk snel bij het model van Uw keuze voor de uitgebreide specificaties.

Tuna UMS De lijn van UMS bevat aluminium boten van 4 tot en met 11,5 meter waarbij er tevens de mogelijkheid is om zaken custom build uit te voeren. De aluminium boten van UMS die door Rapid Marine worden geleverd, worden uitsluitend uit de beste materialen samengesteld met oog voor detail. Zelfs de kleinste UMS 400 van 4,2 meter is 3 mm dik en volledig gelast. Dit waar andere merken slechts 1,2 of 1,6 mm dik zijn. De kleinste UMS aluminium boot vaart probleemloos met een 15 PK buitenboordmotor. Als we de UMS patrol onder de loep nemen dan heeft u een zeer professionele boot die ingezet wordt bij kustwacht, douane en andere overheden. Door zijn doordachte ontwerp heeft de UMS 1000 patrol een cruising range tot wel 1000 km en is die van alle gemakken voorzien.