Vraag nu offerte aan

Rapid Marine Leisure Boats

Adventure ribs

Rapid Marine is de nieuwe importeur van Adventure ribs in Nederland en heeft de hele serie Ribs op voorraad van 2,5 tot 6,5 meter.

De materialen

Adventure boten zijn gemaakt van de beste kwaliteit gelamineerde PVC-materiaal. Dit materiaal wordt vervaardigd in Duitsland. Valmex is voorzien van de volgende gewenste kwaliteiten; het heeft een hoge hechting, en beschikt over een sterke centrale polyester rip-stop laag. Het is ondoordringbaar voor water en lucht, en heeft een extreem lange levensduur. Bovendien is volledig stabiel bij extreme warmte en kou, goed bestand tegen het effect van ozon, benzine en olie, en zorgt daarom voor uiterste betrouwbaarheid hoe hard het gebruik, en ongeacht het weer. Alle accessoires van Adventure boten zijn van de hoogste kwaliteit. Alle aspecten van de bouw en het ontwerp van de boten zijn uitgevoerd, met als doel te zorgen voor extreme duurzaamheid en nut, en het grootste comfort te bieden in het gebruik. Kenmerkend voor het design is dat het onderhoud wordt teruggebracht tot het absolute minimum, en tegelijkertijd worden de meest strenge veiligheidseisen nageleefd. De kwaliteiten van de zeewaardigheid en high-speed handling zijn prachtig.

De technologie

Alle Adventure boten zijn vervaardigd met behulp van de meest moderne lastechnieken, om de hoogste, meest consistente standaarden van kwaliteit te garanderen. De technieken zorgen voor absolute nauwkeurigheid in de montage, en fenomenale kracht in de gelaste buizen. ADVENTURE BOTEN GARANTIE / ADVENTURE LTD. In de productie van zijn brede lijn van opblaasbare en RIB boten voor zowel de amateur als professioneel gebruik, is het eerste bedrijf in Oost-Europa bekroond met het kwaliteitscertificaat soort ISO 9001, nr 01/060/026. Dit geeft de kwaliteit aan van de controles die zijn gemaakt bij elke fase van de bouw. Alle boten voldoen aan de voorwaarden en normen voor de ISO 6185, en aan de eisen van de Europese norm nr 94 / 25CE. Daarnaast worden ze geproduceerd in volledige uniformiteit met Technical Specification TY19366554, 006-2000 Alle boten vanaf 3,8 meter worden geleverd met een garantie van 5 jaar voor de stof, en een 5 jaar garantie op alle lasnaden. Het beleid van de Adventure Company is, om ervoor te zorgen dat ze de reputatie behouden voor het vervaardigen van boten van de hoogste kwaliteit, en als een betrouwbare leverancier van boten die de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs aan te bieden.

Aluminium boten

Voor onze Custom Build aluminium boten is Rapid Marine een samenwerkingsverband aangegaan met Alu Peak. Alu Peak heeft unieke boten voor zowel de particuliere- als de professionele klant. Alu Peak maakt unieke aluminium boten, deze boten hebben een industrieel design met de kracht van een speedboot. Daarnaast hebben de boten de grootte van sloep en zijn ze zeewaardig. De aluminium boten zijn leverbaar in verschillende maten en worden volledig afgestemd op uw wensen. De boten hebben een stoer uiterlijk en hebben weinig onderhoudt nodig. Deze boten zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn bestemd tegen elk weerstype waardoor ze het hele jaar in het water kunnen blijven liggen.

Waarom aluminium boten van Alu Peak?

Alu Peak staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en hun unieke product. De aluminium boten en service van Alu Peak zijn een klasse apart. Een goed voorbeeld hiervan is de levertijd, normaliter is de levertijd van aluminium boten van 7 meter 6 tot 8 maanden. Bij ons zijn dat slechts 3 maanden. Tuurlijk is dit afhankelijk van al uw wensen en voorkeuren maar het standaard casco model kunnen wij binnen 3 maanden leveren. Het design is exclusief ontworpen en geprocedeerd door TB Dantzig. Zowel de boten als de verschillende onderdelen zijn handgemaakt. De aluminium boten halen de 80 km/u en zijn zeewaardig. Tot slot heeft u de mogelijkheid om zelf met ideeën en wensen te komen om uw boot helemaal custom made te maken. U kunt hierbij denken aan soort bekleding, eigen kleuren, lichten, audioapparatuur (iPod), afwerking, logo’s, reclamebeplakking, etc. Het team van Alu Peak denkt graag met u mee.

Het bouwproces

Het hele bouwproces wordt verzorgt door Alu Peak zelf. Er wordt begonnen met een schets en vanuit daar wordt er een 3D model gemaakt zodat wij perfect in beeld kunnen brengen wat wij gaan maken. De verschillende modellen zijn vrij in te delen door de klanten van stuurstand tot kajuit of juist een pilothouse, alles is mogelijk. U kunt daarnaast kiezen uit verschillende buitenboord motoren van 30 tot 300 pk maar ook inboor motoren behoren tot de mogelijkheid. Het bouwproces bestaat uit de volgende stappen: 1. Keuze van het model. Er zijn zeven verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. 2. Keuze van het type motor en vermogen. U heeft keuze uit de merken Mecrury, Yanmar en Volvo Penta 3. De indeling van de boot, denk hier bij aan de kussens, stuurstand, koelkast, audio, etc. 4. De afwerking van de boot, u heeft de keuze uit onbewerkt, polijsten of voorzien van een verfsysteem.

Black fin rib

Agressiviteit, snelheid en elegantie definiëren een Black Fin. De New Elegance lijn introduceert vier nieuwe modellen van 6.96m tot 10m elk met een nieuw en eigen identiteit. Voor het eerst geïntroduceerd in 2007, heeft het merk Black Fin sindsdien gevestigde naam in de industrie. Het ELEGANCE ontwerp brengt een nieuwe vleugje van de moderniteit, sportiviteit en klasse, zonder afbreuk te doen aan comfort en prestaties. Het unieke ontwerp van de romp in een diepe V-vorm verbetert de stabiliteit en het comfort en maakt de Black Fin Elegance uiterst zeewaardig, zelfs in ruwe omstandigheden. De Elegance Range biedt een compleet pakket van superieure kwaliteit met tal van standaard accessoires tegen een concurrerende prijs in zijn categorie. Ontworpen met de nieuwste CAD / CAM-technologie, zijn alle details doordacht met de grootste zorg om te voorzien aan alle behoeften van de klant.

Rapid Rib Leisure

Als u een serieuze RIB wilt die volledig volgens Uw wens is gebouwd dan is een rib van Rapid Marine uit de Leisure serie een goede optie. Of het nu gaat om de looks of de vaareigenschappen we stellen u niet teleur. De modellen van klein tot groot met als absolute topper de 9 meter. Het ontwerp van deze 9 meter die in 1993 een wereld record heeft gezet als snelste boot onder de 50 voet around Britain 2 dagen en 15 uur voer, dit wereld record heeft 17 jaar stand gehouden. Neemt U met minder genoegen ? Kijk snel bij het model van Uw keuze voor de uitgebreide specificaties

Tuna UMS

De lijn van UMS bevat aluminium boten van 4 tot en met 11,5 meter waarbij er tevens de mogelijkheid is om zaken custom build uit te voeren. De aluminium boten van UMS die door Rapid Marine worden geleverd, worden uitsluitend uit de beste materialen samengesteld met oog voor detail. Zelfs de kleinste UMS 400 van 4,2 meter is 3 mm dik en volledig gelast. Dit waar andere merken slechts 1,2 of 1,6 mm dik zijn. De kleinste UMS aluminium boot vaart probleemloos met een 15 PK buitenboordmotor.

Valiant boten

Rapid Marine heeft een uitgebreid assortiment aan Valiant Boten. Valiant heeft modern gelijnde en veilige Rigid Inflatable Boats ( RIB ) ontwikkeld voor zowel de pleziervaart als voor de professionele gebruiker. Valiant voor de pleziervaart biedt de meest uitgebreide reeks aan Rigid Inflatable Boats (RIB) in de pleziervaartmarkt en is trots om de "SUV van de ZEE" te worden genoemd. Rapid Marine levert verschillende modellen varieerde van 4.7 tot 7.6 meter. Deze modellen zijn onderverdeeld in de Comfort, Classic en Sport serie.